NMST.no

Norsk Motorsport Supporter Team...

I 2016 har vi sett på følgende:

28.10.2016, Kenneth Moen: Når Kenneth startet sin kjørekarriære fulgte vi med. Vi har samlet litt bilder vi har tatt de første åra. Bildene ser du på Fæisen vår.

Rally Hedemarken, SS9 Rokosjøen, 25. sept.: Lørdag på Hedemarken, nok en gang inne på Rokosjøen. Der ble det mere hopp og sprett. Bildene kan du se her.

Rally Hedemarken, SS6 Rokosjøen, 25. sept.: Lørdag på Hedemarken, inne på Rokosjøen. Der ble det mye hopp og sprett. Bildene kan du se her.

Rally Hedemarken, SS2, 24. sept.: Fredag på Hedemarken betyr rally i mørket. Med stjerneklart vær er det ganske kult. Bildene kan du se her.

Drag Finals på Gardermoen, 10. sept.: Lørdagens kjøring. Vi fikk dessverre bare to timer med kjøring i dag før regnet tok over. Noen bilder ble det likevel. Bildene kan du se her.

Drag Finals på Gardermoen, 9. sept.:Etter endt arbeidsdag var det bare å kaste seg i bilen og komme seg opp på Gardermoen. Det hadde regnet noe utover dagen, så selv om vi kom frem i 16-tiden så hadde det ikke vært mye til kjøring der oppe ennå. Bilder på Facebook - Bilder på Google+.

Flyshow på Kjeller, 4. sept.: Nytt flyshow fra flymiljøene på Kjeller. Fine fly i lufta og godt vær, helt perfekt for en showdag på bakken med nakken i vinkel. Bildene kan du se her.

Rally Telemark, 27. aug.: SS5, Årlifoss. Etter å ha vært og sett SS1/SS3 reiste vi videre til damanlegget ved Årlifoss for å se bilene en gang til. SS5 på Årlifoss.

Rally Telemark, 27. aug.: SS3, Dårstul 2. Etter kvikk lunsj var vi igang igjen, samme sted, men nå var veien gjort om litt slik at de fikk en krapp høyresving rett forran oss. Bildene kan du se her.

Rally Telemark, 27. aug.: SS1, Dårstul 1. Vi reiste ut fredag kveld og fant oss en flott plass i ett veidele på Dårstul. Ett lite sprett i utgangen av ei bru var underholdene. Bildene kan du se her.

Sørlandssprinten, 13. aug.: SS4, dagens siste etappe for oss. Etter en kvikk lunsj var rallyet i gang igjen. Samme plass, men forflyttet kameraet 200 meter mot mål. Bildene kan du se her.

Sørlandssprinten, 13. aug.: SS2, dagens første etappe for oss. Overnatting ute på etappen etter å kjørt igjennom fredag ettermiddag/kveld. Fant en flott plass ved ett grustak ikke langt ifra mål på etappen. Bildene kan du se her.

Grand Opening Gardermoen Raceway, 7. aug.: Det ble nok en amputert dag på Gardermoen pga været, mer regn gjorde at ikke alle fikk kjørt. Tar vi hele helga under ett, så har vi fått se mye god racing på en bane som har blitt råflott og som skal være i stand til å servere tider av ypperste klasse. Takk til arrangøren, vi gleder oss til september. Bildene kan du se her.

Grand Opening Gardermoen Raceway, 6. aug.: Vi fikk sett litt dragrace i dag også før regnet kom og spolerte moroa for oss. Banen fikk også sin "Grand Opening" i dag hvor en stor del av de som gjør dragracingen mulig på Gardermoen kom ut på banen kledd i lekre, smekre røde t-skjorter. En stor takk til dere som har lagt ned så mye tid og krefter for at motorhoder som oss kan komme hit opp og nyte motorsportens værstingklasse. Bildene kan du se her.

Grand Opening Gardermoen Raceway, 5. aug.: Etter slapp sommer er det godt å komme ut på løp igjen, og ikke noe er bedre enn å se det som går kjappest av alt, Dragracing, på en bane bare 20 minutter fra heimen. Med ny og flott bane var det bare å benke seg ned og vente... på at det skulle slutte å regne. Det gjorde det heldigvis, så fikk en god dose gummirøyk og grom motorlyd. Bildene kan du se her.

Kongsvinger Rallysprint, 15. jun.: SS2, Langeland 2. Andre gjennomkjøring av etappen. Vi fikk noen få regndråper på denne gjennomkjøringen, men ikke nok til at det hadde noe å si for føret. Mye grom kjøring ble det likevel når flere utøvere trodde de kjente banen bedre andre gang igjennom...Bildene kan du se her.

Kongsvinger Rallysprint, 15. jun.: SS1, Langeland 1. KNA Kongsvinger hadde bedt inn til ett lite sprintrally i Langeland Næringspark, en onsdag kveld. Ikke dum underholdning midt i uka det. Populært tiltak var det også, mange hadde møtt opp for å se litt full fart.Bildene kan du se her.

Aurskog-Høland Rally, 4. jun.: SS6, Helgesjøen. Vi hadde greit med tid til overs, så vi reiste opp til Helgesjøen hvor vi benket oss ned like etter starten på etappen. Bildene kan du se her.

Aurskog-Høland Rally, 4. jun.: SS1, Løken 1. En overopphetet dag i rallysolen. Knallvær med nok vind til at støvet og myggen blåste vekk fra oss. Blir ikke stort bedre enn det. Bildene kan du se her.

Rallycross NM på Gardermoen, 29. mai: Full fres på Gardermoen... ikke nødvendig å reise til England for å se god rallycross denne helga, det har de tatt seg av på Gardermoen. Mye spennende kjøring når regnet begynte å dryppe, ikke så mye, men nok til at det blei litt slingring og bulking utpå banen. Bildene kan du se her.

Street Legal i Fredrikstad, 21. mai: Endelig litt dragrace igjen, denne gangen i form av Street Legal i Fredrikstad. Mange flotte biler med ubeskrivelig god lyd og digg gummilukt. Bildene kan du se her.

Porsche CUP på Rudskogen, 21. mai: På Rudskogen hadde det møtt opp en enorm mengde med Porscher i alle mulige varianter og fasonger i dag. Her var det både utstilling av biler i dag og racing på banen for aktive utøvere og wannabees som ville teste bilene sin. Bildene kan du se her.

Vårtreff med Mustanger, 21. mai: Norsk Mustang Club hadde ett lite vårtreff på Bogstad Gård i dag. Siden guttungen er helfrelst Mustang-fan (takke Børning for det) så måtte vi ta en liten tur nedom for å se på disse lekre, smekre doningene. Bildene kan du se her.

Rally Sørland, 30. april: SS5, Eikås 2. Det startet med regn og avsluttet med strålende sol, perfekt. Vi fikk nok en avkjøring her, litt styggere, men det gikk bra med karene i bilen... Bildene kan du se her.

Rally Sørland, 30. april: SS1, Eikås 1. Skikkelig vestlandsvær på Sørlandet i dag med alt fra regn og snø til haggel og sol. Nesten litt Wales kanskje. Til tross for tidvis møkkavær fikk vi ett flott rally med mye fin kjøring og noen litt uheldige. Sørlandet krever mange biler, og i år var det ikke noe unntak. Bildene kan du se her.

Ny furtebu for Brastad, Bakke & Pedersen, 24. april: På en hemmelig plass sentralt i Norge blir i disse dager en avansert Furtebu laget. Her skal nye og gamle rallyhelter skru sammen bilene sine etter beste evne etter en tur på skogen. Bildene kan du se her.

Hurumsprinten, 16. april: SS3 var siste runde denne flotte lørdagen. Vi hadde flyttet oss opp til Rødbysetra for å se litt annet under den siste gjennomkjøringen av etappen. Bildene kan du se her.

Hurumsprinten, 16. april: Vi hadde pølsefest når SS2 ble kjørt, så her har vi ikke fått med alle sammen. Måtte slappe av litt siden solen stakk seg frem litt. Bildene kan du se her.

Hurumsprinten, 16. april: SS1, første gjennomkjøring av etappen. Vi hadde reist ut kvelden før og overnattet inne på etappen og våknet til glimrende vær og K-biler som ulte værre enn vekkerklokka. Bildene kan du se her.

Numedalsrally, 27. februar: SS8 var også Smådøl, men nå fikk vi se hvordan det så ut når de snudde etappen og kjørte motsatt veg når den plutselig het Smådøl Syd. Bildene kan du se her.

Numedalsrally, 27. februar: SS2 Smådøl. En kald natt i bilen, men en råflott dag på skogen med skyfri himmel og masse kjappe biler... kan ikke bli bedre enn dette på ett vinterrally. Bildene kan du se her.

Swedish Rally, 14. februar: Vi sparket i gang årets tur til Svenska Rallyt med å være vakter på Svullrya-etappen, som til tross for navnet på rallyet ligger i Norge. En knalljobb til tross for store mengder publikum som ramlende innover i skogen, de aller fleste oppførte seg fint så vi fikk heldigvis en enkel grei vakt. Etter endt oppdrag gikk turen videre til en fin plass vi har brukt noen år på Vargåsen og denne gangen var vi publikummere selv. Bildene kan du se her.

Rally Finnskog, 6. februar: SS4, Varaldskogen 2. Stian fortsetter å trosse det deilige februarværet og holder ut i snøfonna si og leverer flere bilder. Glenn satt fortsatt varmt og godt i bilen med radioen på. Bildene kan du se her.

Rally Finnskog, 6. februar: SS1, Varaldskogen 1. Mens Glenn satt tørt og godt i bilen og hadde sikkerhetssamband under dagens rally var det Stian som fikk kamera og jobben med å stå ute i februarregnet og ta noen bilder. Bildene kan du se her.

Rally Hadeland, 30. januar: SS5, Åstjern 2. På SS5 var vi veldig usikre på plassen... vi fant liksom ikke noen bra plass å ta bilder. Men når Korsmo passerte som første bil var det rett og slett tommel opp, alt var tipptopp. Bildene kan du se her.

Rally Hadeland, 30. januar: SS1, Åstjern 1. Vi reiste en tur opp på Åstjern for å se starten på dagens andre etappe. Flott vintervær og gode veier. Bildene kan du se her.

Sigdalsrally, 16. januar: SS4. Vi tok også en titt på SS4 i dag. Her var avslutningen av etappen endret så den gikk en annen vei, og vi valgte den andre veien. Bildene kan du se her.

Sigdalsrally, 16. januar: SS1. Vi startet 2016 med rally på Sigdal. Aller først var vi på SS1 for å være sikker på å få sett flest mulig utøvere Bildene kan du se her.

Besøk vår Facebook-side

Alt vi tar av bilder vil komme på vår Facebook-side aller først!