NMST.no

Norsk Motorsport Supporter Team...

I 2015 har vi sett på følgende:

Rally Hedmarken, 26. sept.: SS8, Brenna 2. For oss var SS8 dagens siste etappe. Med den hadde vi sett oss igjennom 3 herlige etapper på Stange. Du kan se bildene her.

Rally Hedmarken, 26. sept.: SS5, Brenna 1. Etter rally i mørket reiste vi videre over på andre siden av E6 for å se lørdagens 3. etappe (SS5). Flott dag i strålende solskinn. Du kan se bildene her.

Rally Hedmarken, 25. sept.: SS2, Ekeberg Nord. Denne helga reiste vi avgårde til Stange på Hedemarken. Vi startet fredag kveld med å se rally mørket, noe vi ikke gjør så mye av lenger. Artig å se varme bremseskiver igjen... eneste problemet er at man er "sveiseblind" i lang tid etter at hver bil passert. Du kan se bildene her.

Dragrace på Gardermoen, 1. aug.: Etter en lang sommer med høstvær var det godt å trekke i shortsen og reise opp på Gardermoen for å få litt full fart igjen. Du kan se bildene her.

Aurskog-Høland Rally, 7. juni.: Det er ikke så ofte vi får sjansen til å reise innom serviceplassen lenger. Siden vi var nødt til å flytte oss fra SS1 til vaktoppdrag på SS7 valgte vi å kjøre innom siden det var på vei oppover. Ikke mye vi rakk før vi måtte tyte videre... men noen fikk vi fanget på "filmrullen". Du kan se bildene her.

Aurskog-Høland Rally, 7. juni.: SS7, Helgesjøen. Vi tok sjøveien til Helgesjøen. Kanoen Holy Moly sto til disposisjon, så da var det bare å pælme balja på vannet og komme seg avgårde. Vi skulle være vakter på etappen, men de eneste som var her satt på en terasse høyt over veien så vi fikk ikke noe å jobbe med. Da tok vi heller noen bilder Du kan se bildene her.

Aurskog-Høland Rally, 7. juni.: SS1, Løken. Vi tok en tur til regntunge Løken for å se på SS1. Vi fikk noen små korte pauser fra regnværet så vi fikk tørket kamera og våte føtter. Den våte asfalten gjorde sitt til at flere fikk litt problmer med innbremsing, det førte til mye artig kjøring. Du kan se bildene her.

Racing NM Rudskogen: 31. mai: Søndagen brukte vi på en tur nedover til Rudskogen for å se på NM-runden i Racing. Du kan se bildene her.

Bakkeløp i Vikersund: 30. mai: I dag tok vi turen til Vikersund for å se på bakkeløp i skibakken. Flott anlegg hvor man kan se bilene i full fart lenge. Vi klarte å holde oss unna alle regnskurene som gikk rundt Vikersund hele for- og ettermiddagen, flaks. Du kan se bildene her.

Rally Sørlandet: 25. april: SS8, Odderøya. Dette er ikke akkurat min type etappe, men pga tidsnød var det alternativet å ta på vei hjemover til Østlandet. Du kan se bildene her.

Rally Sørlandet: 25. april: SS4, Årstøl. Lørdagen hadde med seg sur og kald vind og littegranne regn. Men det spiller ikke så stor rolle, rally varmer langt inn sjela så det gikk i grunnen fint. Du kan se bildene her.

Rally Sørlandet: 24. april: SS1, Eikestøl. Årets første grusrally gikk av stablen på det blide Sørland. Her er noen bilder jeg fikk tatt på den første etappen, SS1 Eikestøl. Masse herlig kjøring og håret fult av grus. Du kan se bildene her.

Numedalsrally: 28. februar: SS1,Jeg og guttungen tok oss en tur til Rødberg for å se på rally denne helga. Det endte med at vi la oss til på SS1 fremfor å kjøre inn på etappen oppe på fjellet (Smådøla). Mye råflott kjøring og digg å være ute i frisk luft med spirrevippen. Du kan se bildene her.

Swedish Rally: 15. februar: SS21, Värmulsåsen 2. Siste etappe av årets grommeste fartsfest. Ingen Nordbagga på toppen av pallen i år heller, men en fantastisk herlig rallyfest har vi likevel hatt. Du kan se bildene her.

Swedish Rally: 15. februar: SS20, Värmulsåsen 1. Nest siste etappe for dagen og fortsatt mange utøvere som kjørte som om fanden pusha dem. Mye fantastisk flott kjøring, og ingenting avgjort for totalen i rallyet ennå. Du kan se bildene her.

Swedish Rally: 14. februar: SS18, Vargåsen 2. 2. gangs gjennomkjøring av Vargåsen bøy også på mange herlige sladder... Du kan se bildene her.

Swedish Rally: 14. februar: Vargåsen Historisk. Neimen kom det ikke en lang rekke med "Nasjonal-biler" på Vargåsen au gett. Det var gromt, mye snadder kjøring med mange flotte biler. Du kan se bildene her.

Swedish Rally: 14. februar: SS14, Vargåsen 1. Vargåsen, men langt unna fyllespetakkelet på Colins Crest. Vi har hatt noen år her, og synes denne plassen gir oss masse bra rally. Du kan se bildene her.

Swedish Rally: 13. februar: SS4/7, Finnskogen 1/2. I år som mange tidligere år var vi vakter på en etappe av Svenska Rallyt. I år var det SS4/7 som heter Finnskogen. Du kan se bildene her.

Finnskogrally: 7. februar: SS2/5, Svullrya 1/2. Siden jeg skulle være sambandsvakt denne løpsdagen hadde jeg med reservefotograf i guttungen, Andreas. Vi reiste opp fredag kveld og overnattet i Justyen så vi slapp å stå opp klokka 4 om natta for å reise til Svullrya. Du kan se bildene her.

Rally Hadeland: 31. januar: SS1, Løvbrøttet. Endelig fikk jeg også kjørt i gang litt rallytitting. Jeg fikk sparket igang sessongen min på Hadeland med SS1 på Løvbrøttet. Du kan se bildene her.

Besøk vår Facebook-side

Alt vi tar av bilder vil komme på vår Facebook-side aller først!