NMST.no

Norsk Motorsport Supporter Team...

I 2014 har vi sett på følgende:

Rally Hedmarken, September: Brenna. Vi fikk ikke tatt så alt for mange bilder på Hedemarken i år, bare noen få og stort sett med mobilen. Det manglet litt vakter der vi hadde benket oss til, så vi dro på vesten og gjorde en liten innsats og lot kamera ligge. Du kan se bildene her.

Rally Hedmarken, 26. sept.: SS5, Brenna 1. Etter rally i mørket reiste vi videre over på andre siden av E6 for å se lørdagens 3. etappe (SS5). Flott dag i strålende solskinn. Du kan se bildene her.

Rally Hedmarken, 25. sept.: SS2, Ekeberg Nord. Denne helga reiste vi avgårde til Stange på Hedemarken. Vi startet fredag kveld med å se rally mørket, noe vi ikke gjør så mye av lenger. Artig å se varme bremseskiver igjen... eneste problemet er at man er "sveiseblind" i lang tid etter at hver bil passert. Du kan se bildene her.

Racing NM Rudskogen, 22. juli: En forblåst, men grom dag, på Rudskogen Motorpark med flere kjappe klasser på asfalt. Du kan se bildene her.

Aurskog-Høland Rally, juni: Jeg fikk tatt noen bilder på SS2 Mobekk fredag kveld. Problemet vi fikk der, bortsett en milliard opphøyd i en milliard knott, var støvet som la seg etter alle bilene. Du kan se bildene her.

Bjerkeracet, juni: Hesteveddeløp er ikke helt min greie, men masse hestekrefter og 4 hjul på en hesteveddeløpsbane... det er det noe mer swung over. Du kan se bildene her.

Summer NATS NDRG, 8. juni: Dette ble den mest solbrente dagen på ett år... ilrød både her og der. Det betyr vel at været var bra det da. Og med så mange kjøretøyer fra 10 til 19, så ble dagen bare dønn perfekt. Dragrace på Gardermoen er over for denne gang, nå er det bare å vente på august-moroa. Du kan se bildene her.

Summer NATS NDRG, 7. juni: Endelig litt fart og spenning igjen... og hvilken fart det er i disse bilene. Det går seriøst unna i 402 meter (forhåpentligvis). Ikke all verden med tilskuere på plass her, men de som kom fikk mye lyd og dekkrøyk for inngangspenga. Du kan se bildene her.

Sørlandsrally, 10. mai: SS8. Her er det siste knippet med bilder fra årets utgave Rally Sørland. Med skyfri himmel ble det reine festdagen med mye kul fart og spenning. Du kan se bildene her.

Sørlandsrally, 10. mai: SS5. Med nær skyfri himmel fikk en knall formiddag i skogen. Her er bildene jeg rakk å ta fra SS5 før jeg måtte reise videre. Du kan se bildene her.

Sørlandsrally, 10. mai: SS5 Challengeløp. Lørdagens første etappe er snart i farta. Mens vi venter koser vi oss med Challenge på SS5. Du kan se bildene her.

Sørlandsrally, 9. mai: SS1. Endelig... da er sommersesongen i gang igjen. Her er bildene fra SS1, Trånehøyda... jeg fikk med alle sammen. Du kan se bildene her.

Sørlandsrally, 9. mai: SS1 Challengeløp. Før NM-runden i rally kom det ett knippe med stilige biler glidende igjennom skogen mens det var i ferd med å bli skyfritt på Sørlandet. Her har vi bilene som stilte i Challenge..! Du kan se bildene her.

KNA Rally Finnskog, februar: SS11, Løvhaugen 2. Det var ikke så enkelt å få tatt bilder denne helgen. Jeg tok del i sikkerhetssambandet, så det var nok å henge fingrene i. På SS11, Løvhaugen 2, fikk jeg plassert bilen litt skrått slik at jeg kunne ta noen bilder ut av vinduet og samtidig følge med på radiotrafikken. Du kan se bildene her.

Swedish Rally, februar: SS22, Torntorp 2. Usj og fysj... med disse bildene så var årets utgave av Swedish Rally over for oss. Nå er det bare om å gjøre og komme seg hjem og lade batteriene til neste år. Du kan se bildene her.

Historic Swedish Rally, februar: Historisk rally på Torntorp. Innimellom VM-slagene kunne vi nyte disse gromme bilene. Her var det mye gøyal satsing og hærlige biler. Du kan se bildene her.

Swedish Rally, februar: SS18, Torntorp 1. Vi fikk tatt noen bilder fra på Torntorp også. Begge gjennomkjøringer, her er det noen fra SS18. Du kan se bildene her.

Swedish Rally, februar: SS4, Finnskog. På Finnskogen var vi vakter, men tok oss tid til å få tatt noen bilder også. Sabla fin etappe og vi hadde fått utdelt ett flott sted vi sto på. Her var det hopp og sprett og mye folk. Du kan se bildene her.

Mountain Rally, 25. januar: SS5, Grønli 2. Andre gangs gjennomkjøring av Grønli, denne gangen som SS5. Du kan se bildene her.

Mountain Rally, 25. januar: SS2, Grønli 1. Etter sykdomsfrafall på Sigdal var det godt å endelig få seg en tur på skogen og se rallybiler igjen... dvs., egentlig var det farlig nær tregrensa ovenfor Gol på Grønli jeg fant en fin plass. Du kan se bildene her.

Besøk vår Facebook-side

Alt vi tar av bilder vil komme på vår Facebook-side aller først!