NMST.no

Norsk Motorsport Supporter Team...

I 2013 har vi sett på følgende:

Rally Hedmarken, 21. sept: SS7, Brenna 2. Her er de bildene jeg har fra SS7. Dessverre så hoppet jeg ned fra en knaus og landet forkjært, har vel revet av det som er av muskler (ikke mye) i venstre legg. Dermed ble det ikke noe flere bilder fra denne særs spennende siste rallyrunden. Facebookbilder her og Flickrbilder her.

Rally Hedmarken, 21. sept.: SS1, Ringsaker 1. Her har dere de deltakerne jeg rakk å få tatt på SS1 før jeg måtte haste videre. Facebookbilder her og Flickerbilder her.

Rudskogen Motorfestival: Da var Rudskogen Motorfestival over for oss for denne gang. Dagens høydare var nok en noe utdatert Ferrari F1 (fra 2010). Du kan se bildene her.

Rally Telemark, 31. august: SS5, Dårstul 2. Siste rest av bilder for denne gangen. Disse er også innenfor ett minutt før målgang på etappen. Denne gangen noe hopp og sprett på de første bilene. Facebookbildene er her og Flickrbildene her.

Rally Telemark, 31. august: SS2, Dårstul 1. Endelig er det litt rally på gang igjen. Bildene her er tatt omtrent ett minutt før utøverne fløy over flying finnish..! Du kan se bildene her.

Rally Telemark, 31. august: Shakedown. Også i år ble det kjørt shakedown fredagen før alvoret skulle starte lørdag morgen. Du kan se bildene her.

Dragrace på Gardermoen, august: Her er noen bilder jeg fikk klemt inn på minnebrikka fra søndagens kjøring på Gardermoen. Mye herlig lyd og deilig svidd gummilukt. Du kan se bildene her.

25th annual Night Cruise Lillestrøm, July 4th: Ekstremt mye hestekrefter på gang i Lillestrøm.... Amcar-folket feirer 4. juli med å cruise rundt og vise frem de flotte bilene sine. Du kan se bildene her.

25th annual Night Cruise Lillestrøm, July 4th: 4. juli er den store dagen for alle Amcar-frelste. Fjerner vi sport fra motorsport, så står vi igjen med en hel haug med motor. Det var det sykt mye av i Lillestrøm i kveld. Det var så mye flotte biler at det var kul umulig å få fanget alle på billedbrikka, men legger ut de jeg tok. Du kan se bildene her.

Aurskog-Høland Rally, juni: Noen bilder fra SS1, siste svingen før målgang. Du kan se bildene her.

Rallycross på Gardermoen, 27. april: Mye morosam kjøring på Gardermoen i dag. En og annen smell og mye støv og gøy. Du kan se bildene her.

Swedish Rally, februar: Vi har nok en gang opplevd ett fantastisk flott Svenska Rally med en morsom gjeng som vet å sette pris på rally og skogstur :) Utrolig spennende har det også vært. Nervepirrende sekundstrider og action ann mass. PS! Siden dette var årets rallyferie, så er ikke det vanlige speilreflekskamera med, så det har blitt tatt bilder med mobil denne gangen... Du kan se bildene her.

KNA Rally Finnskog, februar: SS7. Her er det noen flere bilder fra dagens Rally Finnog, denne gangen a SS7. Du kan se bildene her.

KNA Rally Finnskog, februar: SS3. Litt action fra SS3. Du kan se bildene her.

Rally Hadeland, januar: SS1. Det blei en reletivt kjapp tur innom Hadeland for å se på rally i dag. Vi fikk bare med oss SS1 før vi måtte peke snuta mot heimen igjen. Men, endelig var vi i gang med årets NM, og godt var det. Du kan se bildene her.

Besøk vår Facebook-side

Alt vi tar av bilder vil komme på vår Facebook-side aller først!