NMST.no

Norsk Motorsport Supporter Team...

I 2011 har vi sett på følgende:

Rally Hedmarken, september: SS5 blei siste etappen for i dag. Tok bare bilder av de første her fordi ett jordvepsebord gjorde tilværelsen veldig ubehagelig og særs vondt... 8 stikk i høyre arm og skulder og bonusstikk i ene øret gjør en litt slapp for å si det sånn. Du kan se bildene her.

Rally Hedmarken, september: SS2. Vi starter årets siste rally med flotte omgivelser på toppen av Ringsaker. Sov i bilen i natt, så her har vi ikke sløst bort noe søvn på å stå opp i otta for å rekke rallyet. Du kan se bildene her.

Rally Hedmarken, september: SS3, De Inernasjonale klassene på den 3. etappen. Du kan se bildene her.

Dragrace på Gardermoen, august: Det er ingenting som slår disse jentene og guttene på fart, eller lyd. Vi snakker om at her tror du det ikke før du både har sett det, og ikke minst hørt det. Du kan se bildene her.

Dragrace show i Lillestrøm, august: Norsk Dragracing Gardermoen, NDRG, jobber hardt og intenst for å vise frem dragracesporten. Her har de fått plass på det gamle torvet i Lillestrøm og viser frem fete doninger for søvnige Lillestørmlinger. Du kan se bildene her.

KAK Rally Sørland, 30. april: En liten titt på SS7 før vi reiste hjem fra det blide Sørland. Du kan se bildene her.

KAK Rally Sørland, 30. april: En liten titt på SS4. Det blide Sørland føles alltid litt blidere når sola skinner og rallybilene sladder forbi oss. Du kan se bildene her.

KAK Rally Sørland, 29. april: En liten titt på SS2. Endelig tilbake på Sørlandet og mer rally på noen av de grommeste veiene vi vet om å være tilskuere på. Du kan se bildene her.

Enduro Lunner, 6. mars: Etter Enduro på Mork, så fant vi ut at vi ville ta en kikk på Lunner også. Det er masse action og god racing på Enduro-løp. Du kan se bildene her.

Enduro Mork, 19. februar: Motorsykkelsport er ikke ofte vi er på, men turen til Mork hvor de kjørte Enduro-løp ga mersmak. Her var det mye action. Du kan se bildene her.

Swedish Rally, februar: SS19, Rämmen. Vi har brøyta oss inn i skogen for siste gang i år. Nå står vi ved Rämmens bredd og er smertelig klar over at sesongstarten på VM-rally 2011 snart er en saga blott. Vi har storkost oss til de grader med grom mat, gromme biler og heilfeit kjøring. Du kan se bildene her.

Swedish Rally, februar: SS8, Lesjøfors. I dag var det kaldt nok å klyve tur bilen, -21 grader. Men med sola i emning ble det ikke så aller værst. Du kan se bildene her.

Swedish Rally, februar: SS3, Likenäs. Etter en drøy time med spader og to snøfresere hadde vi fått på plass 4 bobiler, 1 Avalanche og en Forester. Alt klappet, duket og klart for en grom fredag på vår favorittplass. Du kan se bildene her.

Sigdalsrally, 14. januar: Vi reiste oppover med storebror Ronny og hans sønn Mikkel som er superhekta på alt som brummer, bråker og går fælt. Anders Grøndal og Veronica Engan vant totalt. Og våre folk, Raymond og Aleks Braaten, kjørte inn til 2. plass i Nasjonal. Du kan se bildene her.

Besøk vår Facebook-side

Alt vi tar av bilder vil komme på vår Facebook-side aller først!